DE KEUKEN

 Van de kelder naar de keuken... alles is yoga.

Al zo lang als ik mij kan herinneren is eten een rode draad in mijn leven. Het is alsof ik mijn herinneringen heb gekoppeld aan welk gerecht er op tafel kwam, wat ik op een bepaald moment at, of dat ik behoefte heb aan bepaalde smaken wanneer ik emoties ervaar.... Ik vind het bijzonder. 

Doen waar jij je goed bij voelt, doen waar je gelukkig van wordt, je goede gevoel vergroten. Dit zijn mijn lijfspreuken en deze deel ik tijdens de yogales. Het geldt voor mij ook voor voeding, ik wil mijn goede gevoel vergroten door gezond en lekker te eten. Mijn gezin en mijzelf voeden met gezonde maaltijden, die ook nog eens lekker zijn. Overigens betekent dit niet dat ik alleen maar groen propageer, patat met mayo of een lekkere pizza (zelf gemaakt) met een goed glas wijn hoort ook bij mijn ‘eetpallet’. Alles eten en zorgen voor balans, je van binnenuit goed voelen, dat is de kunst. 

Door de tijd heen ben ik mij gaan verdiepen in de genezende kracht van voedsel. Goed eten heelt, niet alleen het lichaam maar ook de ziel. De waarde van vers zelf gemaakt eten is zó belangrijk! Ik hoop je te inspireren want, misschien weet je even niet waar je gezonde en lekkere recepten vandaan kunt halen, ook begrijpelijk dat niet iedereen gelukkig wordt van een middagje 'rommelen' in de keuken maar wél gezond wil eten én ook ik weet dat, de agenda vaak vol staat met andere zaken. Dus, met deze eenvoudige recepten kan je aan de slag en jezelf goed voelen van binnen uit.

Vanaf nu zal ik onderstaand recepten plaatsen om zelf te maken. En echt, ik geloof in moeiteloosheid, dus: eenvoudig te maken, gezond en lekker om te eten. 

Enjoy!


ONTBIJT

Fluffy pancakes met bosbessen 'jam'


TUSSENDOOR / ALLESKUNNER

Deze is groen ! smoothie


DINNER