Eiersalade 


-`> filmpje voor de uitleg

Suiker, gluten en lactose vrij

Benodigdheden: mes, theelepel, eetlepel, stamppot-stamper of anders vork om te prakken, kom en pannetje

Ingrediënten voor 2 personen:

4 eieren, 1 volle theelepel curry mix,
1/4 tl kukurma, 2 draaien zwarte peper,
1 volle theelepel mosterd, 2 eetlepels water,
1 volle eetlepel verse peterselie,
1 theelepel azijn (of een 1/2 meer wanneer geen balsamico) paar druppels/beetje crema de balsamico, snuf zout

Garnering: kropsla, lente uitje

Bereiding:

Haal van 2 eieren het geel er uit in een kom. Voeg daarbij alle ingrediënten en mix het tot een redelijk gladde pasta.

Van 4 eieren het eiwit gebruiken, deze gaan in een kom/pannetje met platte bodem, voeg de gele pasta toe en stamp/prak alles naar hartelust tot een geheel. Je kan het zo fijn maken als je zelf wilt. Voeg eventueel nog iets zout en/of peper naar smaak toe.

Voor de leuk én ook lekker, maak 4 blaadjes kropsla schoon, scheur het in stukjes, snij een lente uitje fijn.

Leg de sla onderop je bord, schep de eiersalade er op en maak het af met het lente uitje.

Enjoy!...