Hi! ik ben Marleen

Eigenlijk ben ik destijds (2005) begonnen met yoga als vervanging voor de sportschool, leuk om weer eens wat anders te doen.

Inmiddels heb ik geleerd dat yoga mij helpt. Door de goede dingen te doen en de slechte te laten, met liefdevolle aandacht op mijn ademhaling de houdingen doorlopen, ervaren wat de ademhaling voor mij kan doen, de pauzes op te zoeken in mijn gedachten, heb ik mijzelf beter leren kennen. En zal ik voor altijd 'de eeuwige student' zijn.

Hoe ik yoga zie? Dat hangt er van af... Praktisch is yoga voor mij als een gereedschapskist. Schroeven, schroevendraaier, boormachine, hamer en pluggen, het een kan niet zonder het ander om het schilderij op te hangen. Alle materialen worden verbonden met elkaar, omdat er een doel gecreëerd is en zo helpen zij het een geheel te maken. Zo is het ook voor mij met Yoga. Mijn doel is een gezond, gelukkig en lang leven te leven. Doen waar ik blij van wordt, om zo andere mensen te inspireren, ook hun beste leven te leven. Daarvoor leef ik naar bepaalde regels (en ja, ik geniet van een borrel en een patatje mayo, en ja, ik verlies ook wel eens mijn geduld), doe ik regelmatig mijn oefeningen in de houdingen, ademhaling en concentratie. Door iedere dag te oefenen met deze 'tools', verander ik mijzelf in een steeds betere versie van mijn Zelf. En nodig ik je uit om hetzelfde te doen ... 

Overigens is heus niet alles 'Leuk en Aardig", juist door iedere dag de oefening met jezelf aan te gaan, leer je ruimte maken tussen jezelf en jouw gedachten. Zo leer niet alleen je kwaliteiten, maar ook jouw schaduwkanten beter kennen. Wanneer je alle kanten van jezelf kunt belichten, word je een completer mens. 

"Resist nothing and you will receive unconditional love"   - Davidji -               

Klik op inschrijven voor jouw account  

"Namaste"

... Het licht in mij, herkent het licht in jou ...

Klik op het lesrooster en plan je yogales

" Anicha! ... "- Johan Noorloos -

... alles gaat voorbij ...

Mensen die mij inspireren

'... Je bent je eigen Guru,

uiteindelijk leer je het meeste van jouw eigen ervaringen. ...'

~ Sri T. Krishnamacharya - the father of modern yoga ~

Yoga is a process of replacing                old patterns with 

new and more appropriate patterns