XL ZOMERLESSENJe verkent het bewegen op je ademhaling, je gaat jezelf verdiepen in de houdingen, je techniek verbeteren en jouw zelfkennis vergroten.

Deze zomer geef ik een serie van 4 lessen waarin ik je meeneem in verschillende ritmes van de vinyasa-yoga


SOEPEL : Bewegen op de ademhaling, op een gelijkmatig tempo met aandacht voor de houdingen. Van binnen uit naar buiten toe ervaren waar je ruimte maakt in jouw lichaam, zodat de energie weer vrij kan stromen en jij soepel bent in jouw lijf én in je hoofd.

STERK - Bewegen op de ademhaling, met aandacht voor de houdingen van binnen uit naar buiten toe jouw focus en kracht vergroten in je lichaam en je hoofd.

HARMONIE - Bewegen op de ademhaling, op een gelijkmatig tempo voelen en ervaren waar je moeiteloos jouw goede gevoel kan vergroten. Een nieuwe balans maken en harmonie in jouw hoofd en lichaam ervaren.

RUST - Diep in en lang uitademen, zacht bewegen en voelen waar je spanning kan oplossen. De wereld ín jouw hoofd en lichaam verkennen om diepere rust te kunnen ervaren.Zondagochtend
09.30 - 12.00 uur 
 


nog één keer: 
 

RUST           29-08 Wat je wilt weten: 

Deze lessen zijn een waardevolle aanvulling wanneer je de yoga al wat langer beoefend. Je ontvangt een yoga-serie om thuis mee te werken en na de les zal een 'Roze én gezond' - smoothie voor je klaar staan.
Bij voldoende animo, gaat de les door. Mocht je willen aansluiten bij één van de thema's, is dat mogelijk en boek je een losse les. 

Wat zijn de kosten:

4 lessen van 2,5 uur: 75 EURO

1 losse les van 2,5 uur : 25 EURO